Sunday 31 October 2010

SpookyGjorde lite marängspöken idag! (Inspirerade av det här receptet.) Supersöta (till utseende och smak). Ska skicka med några med barnen till deras dagmamma imorrn och tänkte använda några till att toppa halloweenmuffins med!


Lyckades tyvärr inte föreviga min outfit igår. Hade jättestort, nyfärgat lockat hår, creepy clown makeup (lite messy, halvt inspirerat av Heath's joker) under en vit mask (gips, papier mache och vit färg), korsett och tutu.Fick komplimanger för alltihop - hår, smink, mask, massor för mina ögon ("är det där dina riktiga ögon?!") korsetten och framförallt kjolen.

Alla kommentarer om mina bröst hade jag gärna sluppit. Jag vet att de är stora. Jag valde det dock inte och det är INTE okej att prata om/med dem! Otroligt trött på alla otroligt obehagliga snubbar som tror att bara för att de är stora så kan man säga vad som helst om dem! Får aldrig höra att de är fina - bara stora. Det är inte samma sak! Jag hade gärna haft väldigt mycket mindre bröst och sluppit dumma kommentarer, ryggproblem och att inte kunna ha några kläder som inte är stretchiga.

So dudes - om en tjej har stora bröst har hon förmodligen hört "vilka stora tuttar du har!!!" ganska många gånger. Jag vet att det finns tjejer som gillar att höra det men jag fattar inte varför. Hitta på en bättre komplimang och vänta med att säga nåt om brösten tills ni blivit tillsammans. Att höra "jag älskar dina bröst" från sin pojkvän är bara kul. Men på krogen från en vilt främmande person är det inte alls okej. "Vilken fin kjol", "vilka snygga skor", "häftig mask" "coolt hår" - alla mycket bättre alternativ.

Enough rant! Hade iaf väldigt roligt igår!

2 comments:

Anonymous said...

Gillar dina bröst. Vaddå? Ingen hade skrivit det än, så jag blev tvungen! Laws of internet. *nickar*

Anonymous said...

Och det är Simon som inte skämms ett dugg över att han har tråkig och smått stötande humor!